keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Yhtä sirkusta

Toukokuun loppu on kyllä ollut vauhdikas, sillä viime viikolla torstaista sunnuntaihin Kajaanissa vieraili Tivoli Sariola ja kun tivoli sai kerättyä kamppeet kasaan, maanantaina saapui paikalle Sirkus Finlandia. Kävimme lauantaina tivolissa ja ihana yllätys oli, kun Marko oli varannut liput myös Sirkus Finlandian maanantain näytökseen. Kelit olivat kyllä suosiolliset molemmille tapahtumille. Lämpötila viikonloppuna ja nyt alkuviikosta on ollut reippaasti yli kahdenkymmenen, joten palella hytistä ei ole tarvinnut. Tivolin ja sirkustelun lisäksi solmin voikukkaseppeleitä ja päivälliset grillailtiin ulkosalla.

 
 


Tivolissa kävimme jo viime vuonna, mutta tyttö oli tuolloin alle vuoden ikäinen joten ei käyty kuin kaksi kertaa toisen vanhemman kanssa karusellissa. Nyt reippaan puolentoista vuoden ikäinen sai tivolitouhusta jo paljon enemmän irti. Osassa laitteissa minä olin jälleen tukena ja turvana, mutta kahteen laitteeseen tyttö uskaltautui ihan yksin. Niin iso tyttö jo! Helikopteri, jossa täytyi olla yksin oli ehkä sekä äidin että tytön mielestä hieman liiankin jännittävä. Karuselli hevonen taisi sen sijaan olla kaikkein mieluisin siitä päätellen, että "ihhahaata" toivottiin uudelleen. Yhdessä perheenä kävimme myös maailmanpyörässä ihastelemassa maisemia. Minä söin myös hattaran, joka maistui erinomaiselta. 

Maanantain sirkus meinasi hieman vaarantua, kun maanantain ja sunnuntain välisenä yönä lapselle nousi kuumetta. Kävimme maanantaina korvapolille ja iltaa kohden yleisvointi parani siinä määrin, että päätimme sirkukseen mennä. Meiltä oli todella lyhyt matka kotoa sirkukseen, joten olisi ollut helppo palata kesken takaisin, jos tarve olisi vaatinut. Täytyy sanoa, että sirkuksen ohjelma oli näin aikuisenkin makuun todella tasokas. Hevoset ja koirat olivat perheen pienimmän mieleen ja kaikkein huipuinta oli ilmeisesti, kun pääsi ratsastamaan sirkuksen väliajalla todella isolla sirkushevosella. Esityksen loppuun asti jaksettiin olla.
Viikonloppuna tein myös kuntosalilla mahtavat treenit. Voimanostotreeneistä voisinkin tarkemmin kertoa seuraavassa postauksessa. Sunnuntai-iltana kommentoin Markolle, että oli täydellinen viikonloppu. Mahtava sää, onnistuneet treenit, perheen kanssa vietetty yhteinen aika ja kaiken kruunasi se, että Marko teki minulle sunnuntai-iltana saunavihdan. Kävin lapsen yöunille saamisen jälkeen ottamassa kunnon löylyt vihdan kanssa. Täydellistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti